2009. október 24., szombat

Segítsetek tesztelni!


Mondanám, hogy fanfáros bevonulás, zászlólengetés, pom-pom-lányok, karneváli forgatag, de nem mondom, csak nem hivatalos csendes kérés, hogy megtennétek, hogy átnéztek a http://www.cornit.info/ oldalra?

Hónapokkal ezelőtt említem a leendő honlapomat. Aztán embercsere és újragyúrás-írás stb. után most már tényleg majdnem kész. Azért csendes kérdés, mert valami gyanús a kulisszák mögött, ami a látogatószámlálást illeti és le szeretném tesztelni. Ezt a német és angol blogba nem is írom, légyszi még ne is adjátok tovább, aki itt olvassa, azé az info.

Van már rajta sokféle olvasnivaló, de még több minden döcög és többek között a webshopban nincsen semmi, próbálgatás alatt még ez-az és nem is olvastam át még mindent...szóval még van vele munka és meglehetősen maximalista (a férjem szerint inkább fafejű) lévén nem akarom még nagyobb dobra verni, amíg nem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel. A letölthető pdf-ek műxenek, akit érdekel, annak jó étvágyat hozzájuk. (A "21 nemeztanács" sokminden fontos info a nemezről mint anyagról, az "Ajtótámasz" meg egy nemezelési útmutató. Mindkettő ingyenes, szabad préda. Útmutató a jövőben lesz sokféle, ötleteket szívesen regisztrálok.)

Aztán jöhetnek a fanfárok, remélem már tényleg nagyon hamar.

Ha van kedvetek: a honlappal vagy a pdf-ekkel kapcs. egyéb észrevételeket, kritikát, építő jellegű megjegyzést, ötletet, kívánságokat szívesen veszek.

Köszönöm a segítséget!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails