2010. január 15., péntek

Nemez táska alvó madár álruhában

Először is mindannyiotoknak boldog új évet kívánok ezekkel a szőrrel kombinált havas képekkel.
Ez az előző évi utolsó nemezmunkám.Nem szokásom új évi fogadalmakat tenni. De eltökélt szándékom, hogy több életet lehelek ide a blogba. Nagyon lelassult itt az élet az utóbbi időben. Pedig olyan lelkesen lódultam neki még sok hónappal ezelőtt. Gondolám többek közöt azt is, milyen semmiség 3 nyelven blogot futtatni...köhiköhi...De oszlik a köd, vannak remek ötleteim idénre is nemez-témában és azt a fránya időfaktort majd csak helyreteszem.Imádom ezt a kis virágos pityke gombot. Kellene még venni néhányat...
A táskában két elkülönített pakolóhely van. A nagyobbik a testben - a szárnyat felhajtva található a nyílása, a másik pedig a domborított fej maga, ami a pitykebigyóval záródik. Hümm...üres fejű madár. De biztosan szép kékeket tud énekelni.

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Hahóóó!:)
Neked is hasonló jókat!
Tetszik az újévi fogadalmad;))
A madaras tatyó pedig csodaszép!

Corinna Nitschmann írta...

Köszi!
Igyekezni fogok :o)

Móni írta...

Szia, Corinna! Szép dolgokat nemezelsz, ez a madaras táskád pedig egyenesen lenyűgöző!

Móni írta...

Végigolvastam a blogodat, ezt is, meg a három nyelvűt is, nagyon tetszik a stílusod, úgy szórakoztató, hogy közben nagyon pontos magyarázatokkal is szolgálsz. Remélem, írsz majd egy nemez-szakkönyvet! Feliratkoztam a honlapodra is, és máris tanultam onnan is :).
A keményítésem még mindig függőben, de valószínűleg a drótos megoldás fog nyerni.
Üdvözlettel: Hendimédi

Kékmadár írta...

Szia Corinna! Örülök, hogy meginvitáltál az oldaladra, csudára tetszemek a munkáid! Frissek, üdítőek, akárcsak az egész lényed, ami átsugárzik a blogodon.

Zelnice írta...

Ez nem is táska, költemény!
Támogatom a sűrűbb bejegyzéseket!

Related Posts with Thumbnails