2010. szeptember 10., péntek

Nuno nemez sál. Nunonemezsál :-)

A nyár meglehetős internetabsztinenciában telt, mivel annyi program jött össze, mint még sosem. De hát most már őszül az eperfánk (nini,de szép kétjelentésű szó ez!), két kölke munkaidőben általában házon kívül, és újra élvezem a luxust, hogy saját időm úrnője vagyok.

A sál a magyarlukafai, nemzetközi nemeztáborban készült júniusban Dagmar Binder kurzusán. Remélhetőleg jövőre is lesz tábor, gyertek el! Beszámoló arról is lészen nemsokára.

















Extra meglepetés: A sál felbukkant a Nemzetközi Nemezszövetség (IFA) aktuális kiadványában is: Felt Matters - (Ottan lent jobbra, az a kis színes izé...)

Szöszös hétvégét kívánok!
Corinna

6 megjegyzés:

Zelnice írta...

nagyon szép ez a sál. nem csoda, ha másnak is feltűnt a fotózáskor.

Unknown írta...

Jaj de örülök, hogy vagy! Ez megint egy szemet gyönyörködtető darab! Szerintem ezt feltűnés nélkül nem lehet viselni!! Várom az újabb bejegyzéseidet.

Barbi írta...

Jaj, de nagyon csuda ez a sál! Annyira gazdag a szemnek! Valószínűleg a kéznek is. :))

Corinna Nitschmann írta...

Köszönöm!

Tapintásra mondjuk, hogy kellemes. A nunonemeznél mindig megvan az a "hátrány", hogy elkell dönteni, vagy nagyon jól megnemezelem, akkor nem kezd könnyen bolyhosodni, de mégiscsak merevebb lesz az összhatás, ha viszont igazán nagyon pihe-puha-omlósra szeretné az ember, akkor nem szabad annyira megnemezelni, viszont jobban fog bolyholódni. Úgyhogy érdemes megfontolni, milyen gyakran van használva, mi célt szolgál. Ez a sál a kevésbé bolyholódós fajta.

Feszter írta...

Álomszép! Kíváncsi vagyok a többi táboros művedre is ;)

Corinna Nitschmann írta...

Azt nem mutatom meg, mert megmaradnak a félkész kísérleti állapotban ill. mert olyan dolgokat nemezeltem bele, amiket nem akarok a nagyközönség elé tárni. Most gondolhat mindenki, amit akar :-))))

Related Posts with Thumbnails